Kanin

Vilken kontrast mellan Kaninens år och föregångaren Tigerns! När dammet så småningom lagt sig efter Tigerns stormiga period, inträder ett lika sällsamt välkommet lugn. Borta är den eviga jakten på till synes orealistiska mål och världen blir lugnare och stillsammare. Ropen efter ständigt nya och alltmer fantastiska prestationer ersätts med ett fridfullt spinnande. Under Kattens år slås inga nya uthållighetsprov, inga höga bergstoppar bestigs och ingen springer engelska milen på tre minuter. Men tro för den skull inte att ingenting händer. Tvärtom krävs det en massa kraft och energi – inte minst för Kattens egen bekvämlighet.

Det här är året för fina viner och konstutställingar och Paris har ett av sina stora modeår. Den mest revolutionära förändringen, som kan tänkas äga rum under Kattens år, är att längden på klänningsfållen eller att färgen med vilken vi målar våra badrum ändras.

Katten kan inte hantera stora katastrofer och skulle våldsamheter bryta ut, är det inte mycket Katten kan göra för att förhindra att de sprids. Katten har dock uppträtt som fredsmäklare, men Kaninens år präglas på det stora hela av lugn och harmoni och året ger oss en smak av det goda livet.

Kaninens personlighet

Född i dygdens tecken är Kaninen övervägande feminin. Med undantag av den udda och sjabbiga strykarkatten delar nästan samtliga manliga Katter de kvinnligas karaktärsdrag. Kaninen har en naturlig stil och elegans, de är utomordentligt välklädda, förfinade och diplomatiska och de inreder sina hem med både stil och smak. Få djur ägnar större uppmärksamhet åt sin familjs materiella behov än Katten. Och när det gäller affärer är inget djur bättre på att nosa sig fram till en förmånlig sådan och inget heller bättre rustat att ro affären i land.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook