11 – Mia

Mitt namn är Mia och är född medial. Jag är alltid glad och försöker alltid avsluta en negativ tanke med en positiv. Min energi kommer från vår natur och djur och healing jag ger.

När jag upptäckte min förmåga som barn förstod jag inte direkt min gåva men någonstans visste jag att jag var annorlunda då jag inte var “en i mängden”. Med åren utvecklade jag mig och lärde mig hantera mina gåvor.

Jag använder som oftast inga hjälpmedel då jag siar utan jag kopplar upp mig till de högre dimensionerna för att finna svaren på dina frågor. Ibland träder anhöriga fram och ger hälsning och så klart framför jag dem om du så önskar.
Jag ger även healing på distans.
Det är inte alltid man vill spå sig, ibland vill man bara ha någon att diskutera saker och ting med,  har man någon enstaka fråga som berör dig så kom ihåg att inga frågor är för dum för att ställas.
Du är välkommen att ge mig en signal.
Kommer att vara inloggad på schema lagda dagar men även utöver tiderna på schemat vid olika tillfällen
Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook