Mina andliga/mediala upplevelser

Här följer några av mina hundratals andliga/mediala upplevelser som jag haft från mycket liten till nu:


Här följer några få utvalda andliga/mediala upplevelser (av tusentals) som jag haft från jag var barn till nu: (”gå över” = dö)

Upplevelser upp till ca: 10-årsåldern (finns mycket som jag inte kommer ihåg):

* Innan jag föddes, kommer jag ihåg hur jag ”kollade in” min blivande familj. Kändes som jag var i taket.

* När jag var ca:3-4 år gick jag till bokhyllan och tog fram bibeln. Ville att mamma skulle läsa ur skapelseberättelsen gång på gång. Det blev en favoritsaga till mammas förtret. (Fick senare reda på av ett medium att jag varit präst i ett tidigare liv. Det skulle kunna förklara att jag var så intresserad)

* Hade upprepade drömmar om att jag skulle jobba som medium.

*Flög ofta ut ur kroppen. Flög oftast genom fönstret. Häftigaste känslan var när jag svävade över Tyskland, Frankrike och USA. Kändes så långt bort och frihetskänslan var enorm.

* Drömde om stället där jag bor nu (ofta). Kommer även ihåg hur jag flög (ca:20m.upp i luften) runt en ö i sjön, som jag nu vet är mitt favoritfiskställe.

* Drömde att jag fiskade kräftor i sjön (sommarstället). På den tiden fanns det inga, men nu finns det.

* Sa till en kompis att jag snart skulle dö. Var helt knäckt. Förstod först långt senare varför. En nära släkting till honom ”gick över”, inte så långt efteråt.

* Lade ofta mina händer på folks huvuden. Alla blev förvånade. Visste inte varför jag gjorde det, men nu är min teori att jag gav healing genom kron-schakrat.

* Skakade många gånger av rädsla efter att ha sett saker. (syner, andar mm.) (kommer inte ihåg så mycket detaljer)

Upplevelser från ca: 11-årsåldern och upp till nutid:

*

Såg i en syn en kistkrans och en liten dop-bukett. Förstod att en nära släkting snart skulle ”gå över” och en födas. Inom ett halvår fick jag svaret. En nära släkting ”gick över” och min syster blev med sitt första barn.

* Blir ofta väckt runt 04.00 och ser syner/själar. Det var mer förr, då jag numera sover med ögonbindel

* Mamma träffade ett världsberömt medium. Hon sa att jag kommer jobba som medium och kommunicera med Gud.

* Min sköldpadda hade kommit bort(utomhus). På morgonen knackade det på fönstret, vi tittade ut och där gick sköldpaddan.

* Vaknade och såg en äldre man. Han log och sa att allt kommer ordna sig. Det gav mig mycket tröst och tillit i och med att mitt självförtroende var i botten just då. Det visade sig senare att det var min farfar (som jag nu vet att han är en av mina guider) som jag sett. Han ”gick över” innan jag föddes. Kom på att det var han när jag tittade på gamla foton.

* Vaknade av att jag satt rakt upp i sängen och utbrast: va? Är ”A” (min syster) med barn igen. Hon ringde på kvällen och sa att hon var med barn. Fem nätter på raken innan budskapet , hade jag vaknat och sett en energi(själ) som sedan flög ut genom fönstret. Nu förstår jag att det var barnet som besökte mig.

* När jag vaknade en morgon, såg jag ballonger i hela mitt rum. På kvällen fick jag reda på av en släkting att gammel-farmor skulle fyllt 100 år den dagen.

* Drömde om ett kärlekspar som var med i en bil krasch (vet vilka dom var), men var helt oskadda. Inte lång tid efteråt så separerade dom. Det var en chock för alla runt omkring. Det var alltså en symbolisk sanndröm som jag fått.

* Drömde att morfar var i Australien. Var är mormor tänkte jag i drömmen. Ca 10 år senare åkte han med en kompis till Australien. Mormor hade vid den tidpunkten ”gått över”.

* Vaknade av att jag skrattade hysteriskt, samtidigt som jag såg en gestalt (själ) gå igenom väggen. Då blev jag rädd (det hade jag inte blivit i dag).

* Vaknade av att jag såg en cykel (syn), som åkte genom rummet. Ca en vecka senare köpte mamma en cykel som hon fick mycket ont av (sadeln var för hård). Fick byta den.

* Det var en dimmig och mörk novemberdag, då jag såg den hittills vackraste ängeln (inomhus). Den skimrade i de vackraste färger man kan tänka sig. Visade sig i ett par minuter. Vet inte vad den ville, men vackert var det.

* Skulle köpa aktier i ett nystartat bolag. När köpet var klart gick 2 glödlampor samtidigt sönder. Bolaget gick i konkurs ett år efteråt. Jag kom undan ganska bra, eftersom jag tillslut förstod att det var en varning med lamporna.

* En släkting (på ganska nära håll) låg för döden. Helt plötsligt såg jag en energi (själ) i taket (satt o kollade på tv). Då visste jag att hon hade ”gått över”. Fick snart reda på att hon hade ”gått över” 5 minuter innan (jag hade skrivit upp tiden när jag sett energin).

* Lade handen på en hästs huvud. Den somnade… (tror att den behövde sova)

* När jag skulle gå hem efter jag gått ut med grannens hund (som jag älskade av hela mitt hjärta och fortfarande gör) , sa hunden plötsligt (via tanken) att vi inte kommer träffas så länge till. Jag tänkte varje dag på detta. Jag trodde att jag skulle ”gå över”. Veckan innan hade jag helt plötsligt sagt till hundens ägare att jag snart kommer dö i cancer. Då frågade dom lite tvivlande. Var har du cancer då? Då pekade jag på käken. Ett par veckor efteråt avlivas hunden, då det upptäcktes att hon hade cancer- i käken.

* FÖRLAMNINGSKÄNSLAN: Vaknar ibland av att jag inte kan röra mig (det går inte att andas heller- det känns som man är levande död). Nu vet jag varför. När själen varit utanför kroppen eller på väg att lämna, så får man den känslan. Ibland hörs ett dån, ungefär som en flygplansmotor. Kommer ihåg senaste gången (säkert inte sista), när jag flög i en enorm hastighet över hustak och träd. Helt plötsligt vaknade jag upp med förlamningskänslan.

* Aj, vad var det som gjorde så ont. Tittade på klockan. Fick sen reda på att en nära anhörig vid den tiden blivit påkörd av en bil.

* Vad har hänt? Jag kunde inte sova. Hade fruktansvärd ångest. Var tvungen att i flera timmar spela flipperspel för att döva ångesten (brukar alltid sova bra, så jag förstod att något hade hänt). På morgonen fick jag svaret. Morfar hade fått blodförgiftning och hade varit mycket nära att ”gå över”. Han hade yrat om att han sett sina föräldrar i taket.

* Vaknade 3 dagar i rad av att jag såg en äldre mans ansikte på mycket nära håll. Ca 1 vecka senare fick jag svaret. En äldre man (ca:95år) som jag stod nära och gillade oerhört mycket hade nyligen ”gått över”. Han tyckte säkert jag var jättetrög som inte fattade att det var han som visade sig (han visste att jag var öppen medialt – det var han också)

* Drömde att nya grannen var på en finlandsbåt. Dagen efter berättade hon att hon hade jobbat 10år på en finlandsbåt.

* Vaknade av att jag satte på radion (P1). Blev väldigt förvånad när jag hörde att det var min favorit lärare från skolan. Genom henne fick jag ett oerhört viktigt budskap. Hade funderat länge på en sak som jag nu fick svar på.

* Brinner det hos grannen? När jag mediterade såg jag helt plötsligt mycket tydligt en brandbil utanför grannens hus. Ett par månader efteråt fick jag svar på varför. Hon hade nyligen träffat en kärlek och han är brandman. Där ser man hur man kan tolka saker fel.

* Såg plötsligt en mycket tydlig bild av en afrikansk kvinna när jag mediterade. Hon berättade (på engelska) att hon hade blivit stenad till döds (hon visade även bilder på det). Hon sa att hon var orolig för barnen, hur dom skulle klara sig utan henne. Förstod att hon inte gått in i ljuset, så jag förklarade för henne att hon kan hjälpa till mycket bättre om hon går in i ljuset. Hon gick in i ljuset och var sedan mycket tacksam. (om hon är olycklig och är runt sina barn, så märker dom av det och dom blir därmed ännu olyckligare, men nu när hon är i ljuset och har det bättre kan hon ge av den energin till sina barn – på det sättet menade jag att hon kan hjälpa till bättre om hon är i ljuset – hemma hos Gud.)

* Ett viktigt papper hade kommit bort. Jag kopplade upp mig och frågade en själ som hälsade på. Titta under soffan sa han. Jag tittade, men såg inget papper. Ett par veckor hittades pappret under en annan soffa(bäddsoffa-tänkte inte på den som soffa – korkat av mig)

* Mediterade när jag plötsligt såg ansiktet på Michael Jackson (han hade gått över för ca ett år sedan vid den tidpunkten). Han sa (på engelska) att han hade kommit för att ge mig ett tips som jag kommer att ha nytta av när jag skriver låtar. Jag frågade – hur vet jag att det är du? Han sa: följ med mig på mina konserter. Det var fantastiskt att uppleva det. Men varför kommer du just till mig, frågade jag. Du kan både se och höra mig och du skriver musik. Sedan dess har jag inte sett honom igen, men hans tips använder jag mig av i låtskrivandet. Tack! (kan fortfarande inte säga om det verkligen var han eller inte)

* Helt plötsligt såg jag en hund. Oj, bäst jag kopplar upp mig. Då såg jag en man också. Fick in hans energi. Blev livrädd och fick oerhörd ångest. Han kändes bekant på något sätt även om jag inte kände igen honom.  Kände att han inte kommit in i ljuset så jag hjälpte honom dit. Nu vet jag vem han var. Det var en släkting (som jag aldrig träffat), som hade tagit livet av sig. Hans hund hade ”gått över”, inte så långt innan (som han älskade oerhört mycket).

* Tänkte att jag skulle testa en medial grej med morfar ( som då inte alls trodde på det övernaturliga, men som i slutet av sitt jordeliv själv blev medial). Jag sa till honom: Tänk på en person som jag inte träffat, så ska jag beskriva han/henne(framför allt dennes personlighet). Efter ca: 10 personer gav han upp och undrade hur jag kunde veta allt.

* Hade vid ett par tillfällen drömt om att en av mina grannar hade en tennisbana på tomten. Helt plötsligt pekade han och sa att: Där hade jag för många år sedan tänkt att bygga en tennisbana. Det var exakt där han pekade som jag hade drömt att den var belägen.

* Julen 2011: Var ledig trodde jag  . Utanför min dörr stod det några jordbundna andar och väntade på min hjälp. Var inte alls på bra humör (julen är inte min favorithögtid, då jag får in så mycket stress och andra starka känslor från julstress,panik-sverige), men jag gjorde mitt jobb och fick förhoppningsvis över dom till ljuset. Efteråt blev jag så påverkad att jag behövde en ordentlig rening med bland annat hjälp av salt. Gjorde en ring av salt runt mig på golvet och sedan skakade jag saltburken framför mig för att rena min aura. Nu kommer  det märkliga: Jag hällde salt i ena handen och tryckte in det i tredje ögat (eftersom det kändes som att jag behövde renas mest där). I samma sekund som jag gjorde det, hördes en jättesmäll inne i huvudet och i nästa sekund åkte en blomkruka ner i golvet med en väldig smäll. Så där stod jag – ordentligt renad och med jord på golvet.

* Hade tänkt en tid ovanligt mycket på hur det skulle kännas att ”dö” (alltså övergången, inte dödsorsak). En morgon när jag vaknade hörde jag en röst som sa: Nu ska du få känna hur det känns att dö! Den känslan var obeskrivligt underbar. Det är nog bara de som har varit med om en nära döden-upplevelse som kan förstå. Jag kunde inte tänka på mycket annat än den känslan under en veckas tid. Det konstiga var att efter 8 dagar kunde jag inte förnimma känslan längre. Jag är tacksam över att fått uppleva detta. Jag passar på att uppmana alla att när vi ”dör” ska ni följa ljuset. Vänd inte tillbaka. Jag tror/vet(?) att vi kan göra återbesök från ”himlen” till jorden ändå, så var inte rädda att släppa taget om tex familj, vänner ägodelar osv…vi får öva oss på att inte fästa oss för mycket vid materiella ting.

* När det ringer på telefonen, kan jag höra på signalen vilken sinnesstämning personen som ringer är och även i vissa fall vem det är som ringer. Tänk på det nästa gång telefonen ringer att signalen är olika beroende på vem som ringer och sinnesstämningen. Jag tror att vi med vår energi påverkar signalen på detta sätt.

* Har vid ett flertal tillfällen drömt om att jag åkt till en vacker ö. Tänkte inte så mycket på det tills jag rent fysiskt gick i land på denna ö. Allt ser precis ut som i drömmarna och energin på ön är helt fantastisk. Jag försöker åka dit så ofta det bara går (bor inte så långt bort tack och lov). Nu när jag tänker på det i efterhand har jag också fått färdbeskrivning i en dröm som handlade om ön. Här är en bild från ön:

* För bara tre år sedan (det är nu 2014), fick jag reda på att jag har en bror i himlen. Jag skulle hämta ved när jag hörde mormor (också i himlen sedan ett antal år sedan)( hennes hjälp från andra sidan har varit ovärderlig. Hon prickade in exakt datum för en av de viktigaste händelserna i mitt liv. Väldigt imponerande av henne) säga, ”din bror är här! Ett år innan du föddes fick din mamma missfall.” Ja jag vet, men jag trodde det var jag som skulle kommit ner då, sa jag. ”Han är 7 år. Han är en kerub” (keruber är barnänglar). Då är det honom jag har sett tänkte jag. För några år sedan skulle jag gå upp till huset igen efter att ha legat på bryggan och tittat på stjärnorna /mediterat. Då såg jag en kille i 7-årsåldern springa runt och leka på gräsmattan. Även fast det var mitt i natten, såg jag att det var dagsljus runt omkring honom. Jag undrade vem det var, men fick inget svar.  För ett par år sen tänkte jag att jag skulle koppla upp mig . Då såg jag en kille i 7-årsåldern hänga i en gren i lönnen. Såg busig och glad ut. Blond med lockigt hår. Han behöver inte hjälp till ljuset, tänkte jag. Men vad gör han här? Fick inte svar på mina frågor och han försvann. Däremot kändes han väldigt bekant, som om jag kände honom. Nu ”vet???” jag att det var min bror och jag tror att vi har träffats många gånger under andra omständigheter. I dag har jag frekvent kontakt med honom

Här är en sammanfattning av honom:

han har healinggåvor, älskar fåglar (de symboliserar frihet). Han gillar bollar och hjul (bollar och hjul är runda och symboliserar evigheten) Han gillar att ro (ro är ett fint ord, säger han). Han gillar även att åka i min snabbaste båt eftersom han älskar full fart. Han säger att han är snabbare än Usain Bolt. Han tycker det är kaos på jorden. Människor känner sig vilsna, ljuger för varandra och mycket svek. Ni är alla ljusbärare, säger han, men det har ni glömt bort. Han tycker det är väldigt viktigt att leka och han vill att vi människor ska leka mer och ha kul även om man är över 7 år.   Jag tycker att han är väldigt charmig och busig, men har ett djup och vishet som saknar motstycke.  Hans namn är Jimmy förresten…

* Vaknade med en enorm smärta i ena knät en morgon. Jag hade verkligen sett fram emot att se Mikaela Shiffrin i slalom på tv, så jag satte på text-tv för att se hur hon låg till efter första åket. Det första som jag såg på huvudrubrikerna var ”Mikaela Shiffrin” skadad. Nej, vad tråkigt tänkte jag. Då jag läste om vad det var för skada blev jag förvånad. Det var samma knä som jag kände smärta i. Efter jag hade läst, försvann min smärta. (härligt att hon kom tillbaka så fort och kunde fortsätta vinna i princip alla tävlingar och vm-guld)

* ”I natt ska jag sova lite tidigare”, sa jag högt till mig själv. Klockan 02 ska jag stänga av datorn. Men tiden gick och klockan blev 03.30 och jag var fortfarande på datorn. Då såg jag att klockan började gå baklänges. När den var tillbaks till 02 så började den gå normalt igen. Jag tror att det var en påminnelse från andevärlden.

# TILL SLUT

– TACK TILL ALLA ER SOM HAR RINGT TILL MIG GENOM ÅREN, VILKET GETT MIG SÅ OTROLIGT MÅNGA FLER ANDLIGA/MEDIALA UPPLEVELSER.

https://youtu.be/B3WXyFyhVOw

https://youtu.be/i1V4Hzb5pPM

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook