Meditation

Den här meditationen kom jag på för några år sedan. Jag använder mig av den varje dag, från 5 minuter upp till en timme. Bäst med denna meditation är enkelheten.

När man jobbar medialt är det nödvändigt att hjärnan ska vara nollställd. Därför är den här meditationen nödvändig för mig att utföra varje dag så att man övar på att inte tänka egna tankar. Jag erkänner att det är svårt men det är skillnaden på om man har gjort ett bra jobb eller inte.

Så här går meditationen till:

1. Sitt i meditationsställning (Du fokuserar energin bättre då)

2. Tänk inte på någonting-bara var (oftast så går det inte så fort att tömma tankarna. Det kommer oftast upp någon tanke- om inte – grattis, då är målet redanuppnått)

3. Nu kommer tankarna eller bilder automatiskt upp i hjärnan! Då använder jag mantrat ”jag bara är” , vilket jag upprepar tyst i tanken (du kan ju prata också om du vill) oavbrutet i ca: 1 minut. Om man har väldigt mycket tankar som kommer upp brukar jag dessutom centrera energin(tanken) i benen eller fötterna. När du har fokuserat på mantrat ett tag så försök att bara vara och inte tänka på någonting. Här kommer det magiska. Målet är uppnått- DU BARA ÄR- känslan är fantastisk! Du kan känna en svävande känsla som är gudomligt härlig.

4. Om nu tankarna kommer tillbaks så är det bara att upprepa steg 3 igen och igen och igen tills du når målet. Vissa dagar går det bra och andra dagar sämre, men det blir lättare och lättare ju längre man håller på som med allt annat.

Hur märker man förändringar i vardagen?

I början kan man må väldigt konstigt då hjärnan som är van att styra och ställa med kroppen stretar emot. Känslorna förstärks vilket kan visa sig i ilska och andra känslouttryck. Det är viktigt att du uttrycker känslorna men tänk också på dina medmänniskor.

När du har med. regelbundet en längre tid, så förstärker du din intuition, blir lugnare (pulsen går ner) , blir mer fokuserad. Det som är häftigt är att du mitt under med. kan få uppenbarelser tex. vad du ska göra i livet eller du kanske känner att det som var viktigt förut i livet inte är det längre nu när du låter känslan styra över hjärnan.

LYCKA TILL!

/TOMAS

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook