Skytten

Är stjärnkretsens nionde tecken och representeras av en kentaur (hälften människa och hälften djur), som bär båge och pil. Jupiter styr skytten. Nyckelord: ”jag inser”. Element: eld.

Skytten skjuter sin pil mot himlen utan att veta var den landar. Det representerar hans/hennes försök att frigöra sej från sin lägre natur för att bli, det han/hon är på ett högre plan, en alkemist.

Personer födda i skyttens tecken är i allmänhet vänliga, utåtriktade och optimistiska. De älskar sport, särskilt utomhusaktiviteter och spel och är nästan alltid villiga att chansa eller ta risker. De har en benägenhet att vara ytliga under den första halvan av livet. Frihet och oberoende är livsviktigt för dem och de kan inte tvingas till något. Skytten ser hela tiden framåt och är ointresserad av traditioner och det förgångna. De älskar att resa, de är stjärnkretsens zigenare.

När skytten kommit halvvägs i livet, börjar hennes/hans intresse för avlägsna resmål vändas inåt. Hon/han blir ofta intresserad av filosofi och religion, men fastnar sällan i någon dogm eller troslära.

Skytten har en medfödd förståelse för andra människor, vilket gör henne/honom lämplig som rådgivare eller biståndsarbetare. Den outvecklade skytten kan utnyttja sin verbala förmåga och brist på ansvar till att lura människor.

Skytten kan ha en benägenhet att skjuta upp saker till morgondagen vilket ger henne/honom dåligt samvete och påverkar nerverna. Brist på organisation och disciplin kan också orsaka problem med nerverna.

Skytten är lika skarp som sin pil och kan verkligen såra andra då hon/han avsiktligt och ofelbart siktar på den andres svaga punkt. Skytten bör därför lära sej att bli mer taktfull och kärleksfull.

Kvinnliga skyttar är ofta inte särskilt feminina. De brukar vara pojkflickor i barn- och ungdomsåren. De har även en tendens att beundra maskulinitet, vilket kan skrämma iväg män i deras närhet, som upplever dem som aggressiva.

Typiskt utseende: lång, slank, tendens till kutrygg, långt och ovalt ansikte, rund panna, uttrycksfulla ögon, tendens till flintskallighet.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook