Skorpionen

Representeras av en undanskymd, stilla sumpmark, vilken behöver renas av livets fria vattenflöde. Mars och pluto styr skorpionen. Nyckelord: ”jag skapar”. Element: vatten.

Skorpionen är stjärnkretsens stora mystiker och bär alltid på sina hemligheter. Det är dödens tecken och det är i skorpionen striden mellan själen och personligheten (egot) måste utkämpas, där personligheten måste dö. Skorpionen är det enda av tecknen som har tre symboler, vilka visar de steg, som den trefaldiga personligheten genomgår på mentalt, känslomässigt och fysiskt plan. Skorpionen är den lägsta av de tre symbolerna, den som hellre sticker ihjäl sej själv, än avstår från nöjet att sticka. Nästa symbol är örnen, fågeln som kan flyga närmare solen (själen) än någon annan. Ur askan återuppstår sedan fågel Fenix, den tredje symbolen. Det livsområde, där man har skorpionen i födelsehoroskopet, behöver omskapas. Personer födda i skorpionens tecken är reserverade och svåra att komma underfund med. Skorpionen döljer mycket under ytan. De kräver respekt från andra, men behandlar inte alltid andra respektfullt. Skorpionen har en tendens att pendla mellan Dr Jekyll och Mr Hyde. Hon/han styrs ibland av sina starka och destruktiva känslor, såsom hämndlystnad, svartsjuka och förbittring, vilka ofta går ut över de närstående. Skorpionmänniskan kan liksom skorpiondjuret vara slug och giftig. Hon/han kan också vara sarkastisk, överdrivet kritisk och fördömande mot andra, vilket gör henne/honom till en svår samarbetspartner. Skorpionen kan också svår att leva med, då hon/han är mycket envis och inte tilltalas av jämlikhet och ansvar. Skorpionen är en ytterligheternas person, som tenderar att se världen i vitt eller svart och människorna som goda eller onda.

Hon/han är därför den bästa vän man kan ha och en farlig fiende.

Skorpionen är kreativ och kraftfull, ofta mycket attraktiv och magnetisk för det motsatta könet. Skorpionen är stolt, visar inte sina känslor utåt och kan verka helt lugn på ytan, medan känslostormarna rasar inombords.

Skorpionen är mycket stark och kraftfull och har förmåga att alltid landa på fötterna. Om hon/han använder sina krafter för andras behov och välmående blir hon/han majestätisk. Skorpionen utvecklas och växer genom renhet, medkänsla, ödmjukhet och genom att hjälpa andra.

För att skorpionen ska kunna ha lyckliga kärleksförhållanden, vilket är mycket viktigt för henne/honom, behöver hon/han omvärdera och förändra sej själv.  När skorpionen lär sej att samarbeta och öppna sej för andra kommer hon/han att pånyttfödas.

Typiskt utseende: medellängd eller strax under, kraftig, fyrkantigt ansikte och kroppsform, tjockt och lockigt hår, framträdande ögonbryn, örnnäsa. Ögonen är ofta grönaktiga och utstrålar magnetisk kraft.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook