Vågen

Symboliserar starka vindar som följs av lugn. Vågen styrs av venus Nyckelord: ”jag balanserar”. Element: luft.

Vågen är stjärnkretsens sjunde tecken och utgör en vändpunkt i personlighetens utvecklingsprocess. Självcentreringen i de föregående tecknen når nu sitt bottenläge. Personer med solen i vågen är istället inriktade på relationer och samarbete. ”Jag” ersätts av ”Vi”. Symboliskt är vågen en våg som balanserar den yttre och den inre världen.

Relationer med andra är mycket viktigt för vågen, som vill vara allt för alla och  omtyckt av alla.

Vågen är diplomatisk, vänlig, utåtriktad och tycker om att leva livet fullt ut, hon/han är också charmig, fredsälskande, obeslutsam, osjälvständig och opraktisk. Hon/han älskar att få uppskattning och tycker om att glänsa. Hon/han är taktfull och samvetsgrann med en stark känsla för rättvisa och en vilja att göra gott.

Vågenmänniskor uppskattar det sköna och goda i livet. Hon/han tycker om att resa och vidga sina vyer, antingen fysiskt eller mentalt.

Hon/han är oftast hemlighetsfull om sina ekonomiska tillgångar och personliga angelägenheter och tycker inte om intrång i dessa områden.

På ytan är vågen diplomatisk och sympatisk men under den lena sammetsytan finns ett par stenhårda nävar, beredda att kämpa för det hon/han vill. Vågar tror dock inte själva att de kan vara dominanta och egensinniga.

Personer födda i vågens tecken har en tendens att bo kvar hos sina föräldrar länge, ofta pga en stark identifikation med modern. Deras pliktkänsla och ansvarsfullhet gör att de kan ha svårt för att frigöra sej från det förgångna.

Vågen är social, taktfull, samvetsgrann samt har en stark känsla för rättvisa och en önskan att göra gott vilket gör att hon/han passar bra som diplomat eller advokat.

Typiskt utseende: bildskön, välformad kropp, lång, smal i ungdomen men blir fyllig i medelåldern, mjukt hår, ovalt eller runt ansikte med rak näsa och rena ansiktsdrag och skrattgropar.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook