Jungfrun

Representeras av skördetiden med det skimrande vetet och den mogna  frukten. Merkurius styr jungfrun. Nyckelord: ”jag analyserar”. Element: jord.

Själva symbolen, en jungfru som håller en kärve av vete, symboliserar insamlande av materiella förnödenheter. Personer födda i jungfruns tecken samlar, sammanfattar och värderar kunskap. Jungfrun står för renhet och perfektion och personer födda i jungfruns tecken, strävar hela tiden efter perfektion, både för sej själv och för sin omgivning. Jungfrun har ofta en större maktkänsla än hon/han kan ge uttryck för, vilket kan resultera i mindervärdeskomplex. Jungfrun är ödmjuk, tålmodig och mycket bra på att serva och hjälpa andra. Hon/han utför sina sysslor plikttroget, tyst och grundligt. Jungfrun är mycket ambitiös och fungerar bäst när hon/han får ta hand om ändlösa detaljer och rutiner. Det finns en försiktighet och ofta självupptagenhet hos jungfrun, som hon/han inte själv är medveten om. Hon/han har svårt att visa och uttrycka sina innersta tankar och känslor. Hemmet är mycket viktigt, för där kan hon/han känna sej trygg. Jungfrun är ingen sällskapsmänniska. Hon/han är för blyg för det. Jungfrun är nervöst lagd och hennes/hans sinnestillstånd påverkar hälsan. För mycket självcentrering och oro kan leda till hypokondri.

Jungfrurs sämsta egenskap är att de kan bli alltför kritiska, negativa och irriterade. Deras ständiga analyserande, kan få dem att fastna i små detaljer och hela tiden leta efter fel. De mår bäst när de är sysselsatta av arbete och kan hjälpa andra.

Jungfrun är praktisk, ordentlig och jordnära och passar bra som revisor, bokhandlare och sjuksköterska. Den milda, behagliga och fredsälskande jungfrun gör henne/honom till en omtyckt vän. I sina kärleksförhållanden kan hon/han dock bli väldigt krävande pga sin känsla av otillräcklighet. Jungfrun behöver lära sej att bli mer kärleksfull och mindre kritisk. Kärleken riskerar att självdö i en kritisk atmosfär. Mänskliga relationer går genom hjärtat, inte genom huvudet.

Symboliskt representerar jungfrun det lilla fröet, som planteras och måste slå rot i den mörka jorden och som genom kamp, lyckas bryta sej ur sitt skal och växa mot ljuset. Genom smärta, kamp och konflikt befrias medvetandet från sin jordbundenhet.

Typiskt utseende: medellängd eller lite över, normal kroppsbyggnad, välformat och ovalt ansikte, rak näsa samt snabb gång.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook