Lejonet

Representerar hjärtats eld. Lejonet styrs av sin självmedvetenhet.

Solen styr lejonet. Nyckelord: ”jag ska”. Element: eld.

Personer födda i lejonets tecken är konstruktiva eller destruktiva till sin läggning, beroende på vem som leder dem: jag eller JAG. Lejon har stort mod, charm och elegans, men om de inte utvecklat ansvarskänsla och disciplin, kommer de att dra till sej svårigheter. Ett av lejonets nyckelord är herravälde, vilket ofta innebär en fälla för det egocentriska lejonet, som tolkar det som herravälde över andra, medan det i själva verket innebär herravälde över sin egen styrka. Lejonet är det mest vitala av stjärntecknen och har mycket kraft. Hon/han har självförtroende och självsäkerhet, vilket stimulerar och ger styrka åt människor som är blyga och försiktiga, men retar och förargar människor som själva vill ha lejonets styrka.

Lejonmänniskor vill ha makt, de vill bestämma och lever i den övertygelsen om att de måste göra allt själva, vilket leder till att de sliter ut sej. Lejonet svaga punkt är hjärtat och personer födda i lejonets tecken drabbas lätt av hjärtinfarkt.

Lejonet är mycket trofast och lojal med benägenhet att bli alltför fäst vid den eller de som hon/han älskar. Hon/han behöver därför lära sej att frigöra sej, vara lite mindre personlig och ge mer av sin värme och tillgivenhet till alla människor.

Lejon är mycket sociala och står inte ut med ensamhet. All energi och kraft kommer från solen, som styr lejonet. Men ljus och kraft kan värma eller bränna, skapa eller förstöra. Det är därför viktigt för lejonet att lära sej, att utnyttja sin energi på ett klokt sätt.

Det utvecklade lejonet har värdighet, självrespekt, mod och integritet. Hon/han är ärlig, rättfram, generös och fullständigt pålitlig.

Det outvecklade lejonet däremot är arrogant, egoistisk och dominant och styrs av sitt stora ego.

Lejonets goda egenskaper är många, liksom deras dåliga.

Lejonet behöver kanalisera sin kärlek till en äkta medkänsla för att kunna nå sitt högre jag. Hennes/hans största gåva till världen är ett stort och förstående hjärta.

Typiskt utseende: breda axlar, långa och muskulösa ben, smal midja, den övre kroppshalvan är mer välformad än den nedre, utstående knän, mjukt, tunt och vågigt hår, rosig hy

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook