Kräftan

Representeras av havets ombytliga tidvatten, känslornas ebb och flod.

Kräftan styrs av månen. Nyckelord: ”jag känner”. Element: vatten.

Kräftmänniskor är till sin läggning passiva, mottagliga, känslomässiga,  moderliga och omhändertagande. Kräftan symboliseras av det långsamma kräftdjuret, som helt identifierar sej med sitt hem, vilket hon/han alltid bär med sej, ständigt beredd att krypa in i det när något hotar. Kräftor känner sej lika mycket hemma på land (fysiskt plan), som i vatten (känslomässigt plan). De  saknar vitalitet, tycker inte om fysisk ansträngningar, är lite tröga och kan vara lata. Hon/han löper därför risk att få problem med cirkulationen senare i livet. Kräftan är väldigt tillgiven och styrs av sina känslor. Hon/han är empatisk, söker medkänsla och förståelse, men har svårt att se sin egen självcentrering.

Kräftan blir olycklig om hon/han inte får vara med dem/de hon älskar och behöver komma i första hand. Kräftan är mycket tillgiven och trogen med benägenhet att inte släppa greppet om den hon/han älskar.

Kräftan lever genom sina känslor och är mycket hemlighetsfull. Mycket försiggår i det undermedvetna. Det kan vara svårt att få ett direkt rakt svar från en kräfta, som ofta glider iväg, precis som kräftdjuret gör när något närmar sej. En kräfta som är i känslomässig obalans kryper in i sitt skal och kan inte nås  förrän hon/han har kommit ut igen. Kräftan är mycket intuitiv och har svårt att skilja mellan tankar och känslor. Hon/han är utlämnad åt sina humörsvängningar, ena dagen upp, andra dagen ned, vilket gör att andra uppfattar henne/honom som obeslutsam och undanglidande.

Kräftan är mycket mottaglig för sin omgivning, vilken hon/han omedvetet känner in.

Kräftan är det mest feminina av stjärntecknen. Hon/han har ett ständigt behov av trygghet och ett tryggt hem. Kräftan är mycket konventionell och försiktig, absolut ingen äventyrare eller risktagare. Hennes/hans känslomässiga osäkerhet är mycket stor, tills hon/han kan lämna sin självcentrering och gå utanför sej själv. Månen, som styr kräftan, kan inte lysa av sej själv, utan enbart reflektera solens ljus. På samma sätt är personligheten ett mörkt rum, tills man tänder ljuset. För att bli harmoniska och balanserade, behöver kräftorna finna sitt inre rum (centrum), utifrån vilket de kan fungera och inte vara offer för sin personlighets ebb och flod.

Kräftans typiska utseende: under medellängd, små händer och fötter, milda ögon, vit hy, runt ansikte med tendens till dubbelhaka, liten uppnäsa, breda höfter, tung och brydsam eller vaggande gång.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook