Tvillingarna

Representeras av de ljusa, föränderliga försommarbriserna. Tvillingarna styrs av merkurius. Nyckelord: ”jag tänker”. Element: luft.

Tvillingarna symboliserar de dualistiska krafterna, motsatsen mellan det gudomliga och det mänskliga inom oss eller motsatsen mellan det högre och det lägre jaget. Målet är att krafterna integreras och fungerar i harmoni med varandra.

Tvillingarna är stjärnkretsens fjärilar. De drivs av sin nyfikenhet och flyger från den ena situationen till den andra för att få erfarenhet och kunskap. Tvillingen är den mest ombytliga och flexibla av alla tecken. Hon/han är mycket rastlös, har svårt att koncentrera sej och saknar uthållighet. Hon/han är inte särskilt känslosam utan tilltalas och styrs av logik och förnuft. Den outvecklade tvillingen har förmåga att röra till saker, fastna i detaljer istället för att se helheten och kan hålla på och tjata om små detaljer, vilket andra upplever som jobbigt och påfrestande.

Tvillingen är begåvad, kvicktänkt och humoristisk, men har svårt att hålla en linje och fokusera på en sak, då mycket fångar hennes/hans intresse.

Tvillingen avskyr att känna sej instängd och kan ha svårt att hålla sej till en person i ett förhållande. Hon/han tycker om alla sorters människor och har svårt att älska bara en. Ju mer frihet tvillingen får i ett förhållande, desto lyckligare blir hon/han. Det är dock viktigt för tvillingen att känna sej älskad och uppskattad.

Tvillingen passar bra som lärare, journalist, försäljare och skådespelare.  Kommunikation är hennes/hans starka sida och hon/han stortrivs att vimla bland folk och umgås. Tvillingarna har en förmåga att dramatisera saker och låta fantasin skena iväg med dem. De har stora drömmar, vilka de oftast inte förverkligar pga sin benägenhet att flacka omkring, svårighet att bestämma sej och sätta igång, rastlöshet och benägenhet att ständigt vara på språng.

Tvillingen är en dubbelnatur. Personer födda i tvillingarnas tecken har en splittrad personlighet ända tills de förstår och lär sej styra sina tankar, vilket är en nödvändighet för att de inte ska drabbas av problem med nerverna eller nervsammanbrott. Svårigheterna att styra sina tankar, gör dem benägna att bli neurotiska. Det är också viktigt för tvillingen att släppa sin självupptagenheten och istället fokusera på andra människor och deras behov.

Tvillingens typiska utseende: lång, smal, smidig, långa armar och fingrar, långsmalt ansikte, lång näsa, pigg blick, går och rör sej kvickt.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook