Oxen

Är stjärnkretsens andra tecken och representerar den nyplöjda jorden på våren som väntar på att bli sådd. Oxen styrs av venus. Nyckelord: ”jag har”. Element: jord.

Personer födda i oxen är långsamma, stadiga och envisa. De kan inte drivas på, utan behöver tid för att vänja sej och ta till sej nya idéer och tankar. Om de inte får den tid de behöver, blir de ofta upprörda och nervösa.

Oxen är pålitlig, lugn, konstruktiv, praktisk, sympatisk, omtänksam och orädd samt tålmodig, vänlig och hjälpsam men fullkomligt oresonlig och orubblig när hon/han blivit arg eller uppretad över något. Har oxen väl bestämt sej för något, kan inget i världen stoppa henne/honom.

Oxen värderar ägodelar, materiella saker och pengar högt. Det ger henne/honom  känslan av trygghet, vilket är mycket viktigt för oxen.

Till oxens sämre egenskaper hör ägandebehov, svartsjuka och girighet. De egenskaperna kommer från en fruktan att förlora. Oxen kan också vara brysk, klumpig, dominant, självcentrerad och lat. Oxemödrar har svårare än någon annan att släppa taget om sina barn.

Det är därför mycket viktigt för oxen att lära sej klippa band och frigöra sej samt omvärdera vad som är värdefullt i livet. Den som inte har någon önskan att äga något, har heller ingen fruktan att förlora det.

Oxens typiska utseende: kort till medellängd, kraftigt byggd, kort och kraftig hals, runda och framträdande ögon, tjockt och lockigt hår.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook