Väduren

Är stjärnkretsens första tecken och symboliseras av en bagge. Väduren  styrs av mars. Nyckelord: ”jag är”. Element: eld.

Personer födda i väduren styrs av sina impulser. De är pionjärer och håller på att bygga upp sin personlighet. All deras energi är självcentrerad, riktad mot dem själva. Vädurens kvaliteter är ledarskap, mod, styrka samt förmåga att driva igenom sin vilja. Väduren är initiativtagare och mycket bra på att sätta igång och göra saker men också otålig, rastlös och vill att allt ska hända på en gång. Tålamod är inte vädurens starka sida och hon/han tröttnar fort om saker och ting drar ut på tiden eller blir för komplicerade. Väduren har mycket energi och gillar sport och spel. Det går inte att styra eller kommendera en vädur utan de gör saker när de själva vill och när det passar dem. Väduren är temperamentsfull och blir lätt arg. Väduren är mycket självsäker på ytan och döljer en känsla av inte räcka till, som finns i det undermedvetna. Till deras sämre egenskaper hör egoism och arrogans samt viljan att dominera. De har en benägenhet att styras av sitt huvud istället för av sitt hjärta.

Väduren symboliserar livets början, ”Den gudomliga livsgnistan”. Baggen är i en högre aspekt Guds lamm, symbolen för undergivenhet och underkastelse. Lammet (själen) tvingas till en underordnad position, det sanna jaget får stå tillbaka för den yttre personligheten (egot). Människans fria vilja medför att man   har ansvar för sina handlingar och därför tänka på vilka konsekvenser ens handlingar får. Det är Kharmas lag, som man sår, får man skörda. Utmaningen för väduren, som har så bråttom och slösar bort så mycket energi på sin impulsivitet, är att sansa sej, tänka först och handla sen. Det höga tempot kan dessutom skada hälsan och vädurar lider ofta av huvudvärk, som kommer av spänningar och oförmåga att koppla av.

Vädurens typiska utseende: medellängd, smal, långt ansikte och lång hals, huvudet är ofta brett vid tinningarna, smal haka, tunna ansiktsdrag och buskiga ögonbryn.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook