Healer

Vad är en healer/healingmedium?

En healer/healingmedium är ett redskap genom vilken healingenergi koncentreras och kanaliseras till en hjälpsökande. Även om healern/healingmediumet kan gå in och be om healing, kan han eller hon inte bestämma hur energin ska verka eller förutse hur den hjälpsökande kommer att reagera.

Ingen kan garantera ett botande, vare sig de är healers eller läkare. Men, en förbättring av hälsan har skett i tusentals kända fall där den vanliga medicinen gått bet, eller där spiritualistiska healers/healingmedium och läkare arbetat sida vid sida.

Människan är först och främst en ande i en kropp, och inte en kropp med en ande. Människans sanna och naturliga släktskap står inte att finna i vår materiella så kallade verklighet där vi lever under ett antal år, utan det finns i Källan till allt liv, Gud, Universum eller vad du vill kalla Skaparen.

Syftet med healing är att förnya mottagarens andliga kroppar och skapa harmoni i alla kropparna. Utan sådan harmoni kan vi omöjligtvis vara vid god hälsa. Spiritualistisk healing söker komma åt sjukdomens ORSAK, inte bara SYMTOMEN.

Vad är andlig healing? (Spiritualistisk healing)

Spiritualistisk healing använder Kärlekens kraft som källa till helande inom ramarna för de universella lagarna. Det är den store Anden som skapat lagarna och därför är spiritualistisk healing ett gudomligt uttryck. 
Spiritualistisk healing är inget nytt påfund (new age) – utan tvärtom uråldrigt (old age). Alla jordens civilisationer, från den mest primitiva till den mest avancerade, har vid någon tidpunkt i utvecklingen, förstått att det finns en energi och kraft runtomkring och i allt levande. 
Healingenergin korsar alla människans gränser och barriärer, vare sig det gäller härkomst, hudfärg eller tro. Ingen religion eller rörelse har ensamrätt på healingkraften – den är fri och universell! 
En del påstår att man måste tro på healingen för att den ska fungera. 
Det är en fördel att med positivt tänkande tro att man ska bli helad, men det krävs inte, healing fungerar ändå. 
Healing ges bl a till barn, mentalsjuka och djur som blir hjälpta – utan tro. Men positivt tänkande och tro förbättrar helandeprocessen. 
Många söker inte upp en healer annat än som en sista utväg, när deras läkare förklarat att de inte kan göra mer för dem. 
Men det är många, många ”obotliga” fall som varje dag runt om i världen blir botade genom healingens kraft. 
Det är sedan länge klarlagt att healingen fungerar och att det finns både metodik och förklaringsmodeller. Även en hastig betraktelse av fallstudier visar på att healingen inte sker slumpartat utan tvärtom, logiskt och enligt noga planerade mönster. Inte enligt samma mönster för alla, utan skräddarsydda lösningar för varje individs behov. Detta faktum bidrar ytterligare till bevisningen av healingens effektivitet och att det finns en healingenergi i det vi känner som Gudskraft.

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook