Skyddsänglar

Skyddsänglar knackar, visslar, ropar ert namn, vickar på sängen och gör allt de kan för att fånga er uppmärksamhet. De kan till och med skicka ut radiovågor. Om ni ställer in radion på en tom del av bandet kan skyddsänglar åstadkomma ett gällt ljud. Men tro mig, de vill absolut inte göra någonting som skrämmer er. Gör de det behöver ni bara säga: Sluta med det där. Du kan göra det på något annat sätt. Jag hör dig, men låt bli att vicka på sängen.

Vi ska berätta hur långt ni kan gå. Ni kan faktiskt be att ett meddelande ska sändas till er med hjälp av ljus. Medan ni sitter i bilen på väg hem kan ni säga till Gud eller Fader Låt mig se en bil med bara en strålkastare om svaret är ja. Låt mig se helljus om svaret är nej. Vi kan faktiskt manipulera ljus. Vi kan göra det i hemmet, eller manipulera vattenledningen – två droppar från kranen betyder nej, en droppe betyder ja. Vi kan slå av och på ljus på grund av att vi är elektriska varelser. Vi gör det för att tala om att vi fortfarande är hos er. Det är ett sätt att säga: Hej, vi är här.

Kontakt med skyddsänglar

För att få kontakt med dem behöver vi tänka och agera från hjärtat- till alla levande varelsers bästa. I änglarnas värld kan ingen skadas. Så änglarna svarar inte på feghet, egoism, hjärtlöshet, lögner osv. Genom att älska, känna kärlek och respekt för oss själva och medmänniskorna så kan vi leva i samklang med änglarna.

Det är med en liten ilning som man faktiskt inser att vi inte är ensamma därute, det är inte en inbillning, det är någon som vakar över oss.

Vilka är dina skydsänglar

Det är inte vem som helst som blir skyddsängel. Det är alltid någon som stod dig nära innan han eller hon gick över till Andra Sidan – i ditt nuvarande eller något av dina tidigare liv. Det är alltså någon som känner dig mycket väl, ibland till och med bättre än du själv. Så fort du har lärt dig hur du tar kontakt med änglarna kan du ta del av deras obegränsade kunskap och visdom – och omedelbart få ett bättre och lyckligare liv!

Hitta dina skyddsänglar

Våra Änglakort är ett budskap till dig om vad din ängel vill att du ska veta eller vad  din ängeln vill säga dig eller råd om vad du ska tänka på för att må bra och växa andligt.

Våra själskort lägger på hur du är som person om hur du ska kunna utvecklas som människa, vad du bör jobba med själsligt för att känna stabilitet med dig själv.

Vi har alla en skyddsängel som vägleder oss..
De ser efter oss..
De helar oss, tröstar oss med osynliga varma händer..
Hur ska vi få deras hjälp..
Geonom att be om den..
Genom att tacka..
Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook