Numerologi

Numerologin är inte alls någon ny lära. Man tror att det var de tidiga babylonierna som började med att se på bokstäver och siffror på ett nytt sätt för ca 4000 år sedan. Babylonierna levde på 2000-talet f. Kr, ungefär på den plats där Irak ligger idag. I det gamla Egypten vid ungefär motsvarande samma tid använde man sig mycket av numerologi.

Det var på 500-talet f.Kr den kände matematikern Pythagoras lärjungar som ansåg att det fanns något gemensamt mellan matematik och mystiken kring siffror och tal.

Under medeltiden fanns det judar som tyckte sig förstå att det hebreiska alfabetet förutom språkljud även motsvarade siffervärden. Systemen från Pythagoras tid och medeltiden anses vara föregångare till den numerologi som finns idag och som blir alltmer populär.

Tolka bokstäver med hjälp av numerologi

Det finns en massa olika sätt att tolka bokstäver och siffror, men det är namnet och den dag man föds som har störst betydelse för en människas livsöde enligt numerologin. Siffrorna 1-9 har alla olika kosmiska vibrationshastigheter. Hastigheten på vibrationen förutspår en människas egenskaper och framtid samt platser och händelser.

Den kan säga en del om en människas personlighet och hur personen lever. Då borde man ju också kunna tack vare numerologin kunna basera hur två personer lever ihop . På det här området finns det inom numerologi ett flertal olika teorier och här presenterar vi en. Kort sagt går den ut på att med hjälp av numerologi räkna ut karaktärstalet för båda personerna och sedan jämföra dem enligt ett förutbestämt mönster. Om de två talen sägs vibrera med varandra betyder det att de passar mycket bra ihop. Står däremot talen i motsatsställning till varandra är utsikterna för förhållandet tyvärr inte de bästa och mycket jobb kommer antagligen att krävas för att det skall fungera.

Livstalet sägs vara det viktigaste talet inom numerologi

Det är ett tal som präglar hela ditt liv och därför brukar även termen livsväg användas (Karaktärstal är också det samma som livstal).

Ofta känner en person till sin livsväg, medvetet eller omedvetet då livet brukar vara mycket enklare att leva om man försöker leva efter sin livsväg. Livsvägen avslöjar var en person har sina största möjligheter, vilka egenskaper personen har och vilka talanger som personen bör ta till vara på. I de fall då livstalet känns främmande kan det bero på att andra tal (t ex det som erhålls med ”nya systemet”) påverkar i en annan riktning.  Alla personer har egenskaper från alla livstal men egenskaperna som indikeras av ett specifikt livstal är mycket starkare för de som faktiskt har det livstalet.

Numerologi går att beställa till ett fast pris och det levereras skriftligt. Numerologi behövs inte göra fler gånger än en gång i livet. Beräknad leveranstid 3-4 arbetsdagar.

Vid intresse så maila in till oss för mer information 🙂

Änglacirkeln
Vi finns För Dig alla dagar
 08-24

Ring 0939 202 11 12
Samtalet kostar 19,90/min.

Tarot Medium Tarottolkare Astrologi Djurkommunikation Andekontakt Andevärlden Skyddsänglar
Medial vägledning
Medialitet innebär att man kan uppfatta energifrekvenser som ligger lite över den vanliga nivån för våra fem sinnen.

Vi visar vägen för att ge dig chansen att nå ut till nära & kära på andra sidan.
Arbeta som medium
Vi växer snabbt ..... behöver därför nya medarbetare Medium & Tarottolkare sökes ! Välkommen med jobbansökan till Mail: jobb@anglacirkeln.se
Ris & Ros
Maila dina tankar och åsikter till risoros@anglacirkeln.se . Positiv eller negativ feedback. Vi vill veta vad Du tycker om Oss.
Facebook